1. Thaimassage

Våran Thai massage bygger på den klassiska Thai massagen med anor tusentals år tillbaks i tiden. Är både avkopplande och energigivande samtidigt som det stimulerar blodcirkulationen, lindrar värk, svullnader och stelhet.

 
TID PRIS
30 min. 600:-
60 min. 800:-
90 min. 1100:-

BOKA TID ONLINE

2. Oljemassage

En oljemassage upplevs mjukare än Thai massage men går djupare och är väldigt avslappnande. Löser upp spänningar i kropp och muskler, lindrar stress och hjälper avkoppling.

TID PRIS
30 min. 600:-
60 min. 800:-
90 min. 1100:-

BOKA TID ONLINE

3. Fotmassage

Bra för fötter och ben som ökar blodgenomströmningen, stimulerar nervsystemet, lindrar värk och ger välbefinnande.

TID PRIS
30 min. 600:-
60 min. 800:-
90 min. 1100:-

BOKA TID ONLINE

4. Gravid massage

Gravidmassage bygger på specifika kunskaper och tekniker för att behandla kroppen genom graviditeten. Gravidmassage ökar kvinnans kroppsmedvetenhet. Det är viktigt eftersom hon genomgår olika faser under gravi­ diteten, både fysiska, psykiska och hormonella.

TID PRIS
60 min. 800:-

BOKA TID ONLINE

5. Avancerad medicinsk massage

Avancerad medicinsk massage anpassas efter just din behov, och kan ge befrielse till åtskilliga krämpor, som muskel styvhet, muskelspänningar, tennis armbåge, styvhet av hals, muskel klamper, muskel trötthet, muskulatura obehag och många andra krämpor. Massagen bidrar också till att göra muskler, leder och senor mer flexibla.

TID PRIS
60 min. 1000:-

BOKA TID ONLINE

6. Manikyr

En manikyr hjälper dig att vårda dina naglar och händer. Det finns olika typer av manikyrer, men basen är densamma i dem alla. Vad som ingår i vår manikyr behandling är filning, polering, rengöring av nagelbanden, handmassage med handkräm och nagellack.

TID PRIS
Manikyr 500:-

BOKA TID ONLINE

7. Pedikyr

En pedikyr vårdar och förskönar dina fötter och är enbart en kosmetisk behandling. Behöver dina fötter medicinsk behandling ska du gå till en fotvårdsspecialist. Där får du hjälp med liktornar, nageltrång och fotsvamp. Vad som ingår i vår pedikyr behandling är fotbad, filning av hälar och förhårdnader, klippning och filning av naglar samt nagelbandsvård. Foten smörjs in med kräm som masseras in och behandlingen avslutas med nagellack.

TID PRIS
Pedikyr 600:-

BOKA TID ONLINE
 

BOKA TID

Välkomna att boka din tid hos oss på Grön Massage!
Hej kära kunder!
Nu kan du boka din behandling online.
Du gör det på www.timecenter.se/gronmassage
Välkommen med din bokning 🙏🙏🙏

BOKA TID ONLINE

Det går bra med Drop-in.
Tack! Hoppas vi ses snart igen.